Promovare online prin schimb de trafic

Prin schimb de trafic se intelege folosirea unui site specializat care utilizeaza un motor de navigare, o bara interna de surf, ce afiseaza automat, pe rand, pentru o anumita perioada, site-urile inregistrate de utilizatori. Cu alte cuvinte, modulul de navigare al site-ului afiseaza pe rand, prin rotire, fiecare site inscris de utilizatori, pentru cateva secunde (cele mai bune sisteme de acest gen afiseaza peste 20 de secunde per site). Pentru fiecare vizualizare a unui alt site in bara de navigare primiti un anumit punctaj, interpretat ca ratie (raport site-uri vizitate/credite pentru trafic primite in schimb). Iar punctele acumulate le puteti folosi prin alocare la site-ul propriu, pentru a primi vizite si trafic, pentru ca site-urle dv sa fie vizitate de ceilalti utilizatori ai sistemului. Deci, acumulati puncte automat pe care le transformati in trafic spre site-ul sau website-urile alese de d-voastra.

Cu cat sunt mai multe vizite, cu atat creste site-ul in importanta in pozitia rezultatelor cautarilor - mai exact in SERP.

Asadar, aveti posibilitatea de a va spori singuri numarul de vizitatori pe site, vizitand cateva ore pe saptamana, timp de cateva secunde, site-urile altor persoane, care la randul lor vor face acelasi lucru cu site-ul d-voastra.

Schimbul gratuit de trafic reprezinta cea mai rapida si cea mai utila metoda de a aduce si imbunatati traficul spre site-ul d-voastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu